Helt onödigt!

De är precis va de är, är sjuk och jag som skall på äventyr med Ellinor på Fredag och Lördag. Fast de är ju klart allt annat är oxå onödigt i mitt liv just nu känns de som. Min stackars lilla vovve är sjuk :( Skall ringa veterinären imorgon, hoppas han blir bra. Så de bli ingen skola för mej inorgon fast de hade ja ändå inte tänkt att de skulle bli ;) Jag har mina små ursäkter för att slippa. Sen blir de väl att hjälpa Helena med Legal och Milas, Härligt som fan.


I skolan har vi typ sett film hela dagen, den sög för hade sett den på roma. Men va gör de då? Efter skolan drog vi ner på stan med Jenny och åt och köpte kläder. Sen träffade vi Jens och fick cigg. Va en stund mej Jennifer, Elin och Emma med, och självklar Mikka :P <3 Nu skall jag upp och hota min bror med spö om han inte ger mej rätt grejj te kameran pös!!




Flum med Ellinor!

Idag har det varit en helt okej dag, bara att jag va värsta seg. Första lektionen hade vi läsning. Läser en bok som heter "Brtya om" Den handlar om en tjej som precis börjat gymnasiet och hennes mamma är är sjuk och hennes pappa har skaffat en ny familj. Efter de hade vi 15 min rast och sen SO. Då satt jag mest och målade, orkade inte göra så mkt. Inte så bra för skall ha prov imorgon men vafan de ordnar sej alltid i slutändan. Sen rast igen och efter de matte... Fett segt gjorde ett tal, efter de fick jag damp och sket i o göra mer. Läste isf xD Sen lunch och de va fett äckligt så åt inte så mkt. Sista letionen hade vi svenska och då svarade vi på massa frågor om någon filmgrejj, i slutet av den lektionen så satt Dani och muppade sej så vår lärare började asgarva och när hon skulle fråga om han va kapabel till att sluta så blev de lite fel. Hon kan inte säga kapabel utan säger kababel och jag och Ellinor började självklart asgarva. När skolan slutade så drog jag och Elle ner på stan för vi skulle egentligen till UM men orgakde inte gå dit så vi drog och åt och träffade Jens och Gry xD Sen följde Gry med oss i massa affärer och kollade julklappar och sånt :P Fett mysigt, sen drog alla hem typ. När ja kom hem matade jag Vilja med glass och den ungen äter med hela ansiktet så de blev till att bada henne efter. :P Imorgon skall vi kolla film i skolan och sen ner på stan och härja som vanligt!! xD



Fan...

De va så här jag inte ville de skulle bli! Du är allt jag önskat mej, och så förstörs allt av att jag tror så jävla mkt. Förstår inte vad som är så svårt att berätta för mej. Kan inte bli värre än va de redan är, är du smart så säger du som de är nu. Vill inte gå runt o hoppas mer eller tor saker som kanske aldrig kommer hända. Varje gång jag får reda på någon nytt så därnker jag mina sorger i alkohol! Fan, de va ju så här de inte skulle bli. Trodde jag va starkare, ville inte bara bli en i mängden. Fan lovade mej själv och alla andra att jag inte skulle göra de här. Men vafan om du bara talade om för mej vad som kommer hända skulle de aldrig bli såhär. Jag lovade mej själv och Eva att de aldrig skulle bli så här. Om hon får reda på va som händer skulle hon fan döda mej. Vill inte dricka varje jävla dag som jag tror nått om dej. Vet inte om de är sant men varför inte liksom?? Fan va ja hatar kärlek och mitt liv. Allt kan vara bra åt helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förlåt Eva ocj Ellinor! Ni är allt jag har just nu. Ellinor du vet allt om hur de är och hur jag kånner och hur glad jag varit dom senaste dagarna! Fan att jag inte kan va starkare än jag är och kämpa vidare för vår skull, Så länge ingen pratar om han tänker ja inte på de. Du betyder mer än nått för mej. ja önskar ja kunde berätta de för dej och visa dej hur mkt du betyder men kan inte de!!!!!

Bara för dej!

Japp idag är det då söndag om någon missat de? xD Gick upp vid ca 10 imorse och åt frukost, sen gick jag ut mid vovvarna. Efter de gjorde jag irodning Yatzy för hemfärd :( Väldigt tråkigt men hon länktade nog efter sin matte :) Mamma körde oss till terra nova. Vi lämnade Yazza och sen åkte vi ner till mormors grav ovh kollade till den. Sen hem och kolla lite film.


Alltså kom på en sak i dag! Eva berättade för mej i tisdags att hon skall på behandling i början av 2011 och efter det skall hon flytta till Gävle! När jag träffade henne idag fattade jag va hon hade sagt, hon skall flytta!! Inte längre vara så pass nära mej att jag kan träffa henne varje dag! Fan... Fast hon är alkolist så har jag fått ett sånt jävla förtroende för henne. Hon har alltid funnits där för mej även om jag bara kännt henne ett halvår. Hon är seriöst som en extra mamma för mej. Även fast jag är ledsen för att hon skall flytta så är jag otroligt glad att hon faktist vill ta sig ur den skiten! Att hon visar att hon har styrkan för det. Och för mej är det de viktigaste att hon visar de, sen om hon kommer ur de eller inte det skiter jag i. I mina ögon är hon precis som vilken annan person som helst! Och jag har bestämt mej att jag skall bli lika stark som hon. Det är för henne jag skall klara det, visa att hon har hjälpt mej ur skiten och att jag skall hjälpa henne. ♥



Yatzy!!

Igår var jag och Ellinor och hämtade Yatzy Evas hund som skall bo hos mej tills söndag. Och de verkar gå hyffsat bra med våra andra hundar. Så då blir det till och vara hundvakt i början av 2011 :D Idag har de inte varit någon skola för min del, skulle till tandläkaren vid 10.40 så kändes som om det inte var någon idé att åka till skolan innan och efter orkade jag inte. Så det blev till att vara hemma med Yatzy, Peppe och Digger. Vi gick ner till dammen så dom kunde busa och bada. Och det blev ganska mkt av båda delarna. Så nu återstår det bara tre trötta vovvar. Annars vet jag inte vad som händer ikv, dricka lite vin och lyssna på musik kanske. Kan ju inte åka någonstans utan att ta med mej Yazza!!! Plus att jag har fan inga planer på att åka nånstans ikv. xD



Den 24 April 2010 träffade jag världens sötaste och underbaraste person. Det finns ingen som kan ta din plats i mitt hjärta, du betyder allt för mkt för mej. Jag älskar dej♥!!!!!


Älskade unge!

Ikväll har jag busat med min älskade systerdotter Vilja. Hon är så fruktansvärt söt!!!! Vi busade med Digger och varje gång han nosade på henne försökte hon klätra upp på min axel med ett stort leende på läpparna! Efter hon tröttnat på att kasta saker på golver tog jag med henne in på mitt rum och blev jätte lyckliga över att få tugga på min mobil och dansa!


Annars har jag varit i skolan idag, hade värsta skrattdamp med Ellinor på sista lektionen. Hon började prata om att ha 69an sittandes och doggy sittandes! Undrar vad som finns i hennes hjärna eentligen :D♥ Efter skolan drog vi till affären och köpte tydligen majs och svamp till Elle. Sen hade vi deep talk om killar hahaha! Tjugo i tre kom mamma och hämtade mej för ja skulle till vårdcentralen för nya prover. Så nu dröjer de allt från en dag upp till sju arbetsdagar innan jag får svaren på vad de kan vara. Nu får man hoppas på de bästa!!


20.59

Förutom att jag har varit hos morfar idag så följde jag med Helena och min morbror till Guldrupe, till Helenas hus. Det var faktist ganska fint, bara man får iordning det. Inte för att jag kunde kolla så mkt för passade Vilja♥ Det är mkt som skall göras där, typ riva massa små hus, ta bort massa träd, måla om, riva väggar och mkt mer. Allt skall ju typ byggas om men det kommer nog bli fint när det är klart. Fast nu är det ju inte så lätt att fixa något. Men blir väl bättre till våren. Tog massa kort på huset och på mej och Vilja som kommer inom kort när jag orkar lägga över dom på datorn.

Annars har jag inte gjort så mkt idag, ätit tårta typ haha. Kollat tv och busat med Digger. Han hade fan damp idag, försökte typ våldta mej i soffan :D Men va gör det då? Immorgon blir det skolan och sen till vårdcentralen för nya prover... Hoppas det inte är något allvarligt bara!!


På lördag skall jag och Helena hämta hem "Legal" och Milas fårn heden, skall bli ett skojj faktist. Kommer jag iaf ha något att göra på eftermiddagarna. Har ju bestämt mej för att jag vill visa upp dom på utställningar, hur de nu kommer gå. Har bara ett halvår på mej innan första och med två russ som knappt sett en människa blir det nor inte så lätt.

Aja nu skall jag fixa med mina kläder sen skall jag sooooova!!!





Farsdag!

Idag är det alltså farsdag, vilket innebär att tanja skall till sin morfar nu vid halv ett. Känns som att det inte kommer bli så bra, iaf inte när man är bakis och inte kunnat sova. Men det får väl gå ändå. Är ju bara någon timma. Sen skall jag hem och fira min pappa, det vill säga om han slutat jobba då. Annars blir det nog en ridtur med Sandra, Helena och Belle. Var ju ett tag sen jag red nu, är ju inte hemma så ofta nu förtiden plus att det börjar bli mörkt på kvällarna. Ajj nu får jag ta och göra mej iordning inför middagen. Skriver mer sen!



Srtå och Ellinor♥

Som sagt hade jag urinvägsinfektion/blåskatarr eller va de nu heter. Andra gången på tre månader, fick massa tips på vad ja kan göra för att undvika att få de igen. Får väl se om de funkar.

Idag så gick jag upp 06:20 men han ändå inte fixa mej, så de första jag gjorde när jag kom till skolan va att dra med Ellinor in på en toa och borsta håret, sminka mej och borsta tänderna :P Efter det gick jag ut och rökte med henne och Chrisse, sen gå på bilden och måla typ. Efter de hängde jag med chrisse in på hans lektion, fett kul vi satt o tog massa bilder :D Sen hade man NO-prov, skit kul fattade verkligen inget av de där skiten. Fan 3 lektionrn jag håller på med de. Blir jag inte klar med de imorgon skiter jag i de... Sen var de lunch, äcklig soppa. Träffade Elin och Emma :D Fast inte så kul för dom bråkar med Jennifer och massa, men gick hyffsat bra iaf. Sista lektionen hade jag svenska och läste om Alfred Nobel!! Sen satt jag och målade av barbapappa eller va dom nu heter. När vi slutat så drog jag, Ellinor och Strå ner på stan och åt och kollade runt lite. Hittade några sjuka leksaker. Typ en telefon som spelar in va man säger och någon kanin som man tydligen skulle leka kuragömma med. Efter det fick vi åka med Jocke till Gråbo där jag och Står träffade Evalisa och Erick. Pratade lite, sen drog vi till bussen och åkte hem! Fett soft dag ändå :)


Imorgon blir det gymmet med Ellinor och kanske Jennifer :):):):):):):)♥


Viljatime!

Imorse vaknade jag vid halv fem av att jag var tvungen att gå på toa, efter de så gick jag ut i köket till mamma och sa att jag trodde jag fått urinvägsinfektion igen. Då blev hon typ skirförbannad... Sen gick jag in och la mej och kunde ligga där i ca 20 min innan jag var tvungen att gå på toa igen och så höll de på tills kl 6. Kvart över sex kom Sandra in och frågade om jag skulle med till bussen, men jag sa att jag inte orkade för hade inte sovit så mkt plus att jag hatar att ha känslan av att man måste kissa hela tiden. Sen sov jag till typ 10 för då vaknade pappa så han fick sjukanmäla mej. Gick upp vid 12 och åt frukost, sen satte jag mej vid datorn. 13,30 kom Helena och Vilja, satt och höll dom sällskap medans Vilja åt. Efter hon ätit klart gick vi på promenad med hundarna. Väldigt mysigt fast ganska kallt. Digger blev jätte ledsen för att han inte fick bada! :) Nu skall jag äta och sen plocka iordning mina kläden och gå och duscha. Förhoppningsvis blir de väl skola imorron annars bir de väl iaf vårscentralen!


Toffsar!!!

EGO!!!












Sjuk!

Håller på att bli sjuk tror jag, haft världens huvudvärk och hostat o ont i halsen. Fan inte kul. Idag så somnade jag på första lektionen. På Engelskan pratade vi om hur en bästa vän skall vara typ. Lektionen innan Lunch hade vi NO, jävla prov om människokroppen!!! Jävla kul, mitt svar på typ 8 av 14 fråger va "VET INTE" Känner att jag nog kanske måste plugga lite mer om jag vill få ett G i skiten. Sen var de lunch. Jippi soppa-.-' inte okej!! Sista lektionen lästa jag två kapitel ur boken och sen sov jaf resten. Drog ner mpå stan en stund, pratade med Kim B, Eva och några andra. Sen ner till mamma och först åka till morfar och sen hem. Nu blir de nog bara chill ikv. Samma sak i helgen, orkar faktist inte festa.



COLA♥

Dagen efter!

Jupp igår var det första dagen efter lovet. Var först i skolan och hade bild, sen gick jag till Lennart och sa att jag skulle till "tandläkaren" fast ist drog jag till PG och hälsade på. Dom nya barnen va fett gulliga, en somnade i mitt knä. Efter det gick jag till mamma och åt, värsta äckliga fisken jaaow. Efter det gick jag upp mot öster för att träffa Mikka ♥ Vi kollade julklappar typ, sen träffade vi Gry, Monika, Antonia, Jennifer och Amanda. Träffade Elin Larsson med ♥ Vid 4 drog vi till gråbo för att få cigg och träffa Elle. Hade ju lovat henne att dela på en cigg xD Vi träffade Nelly, Andreas och Alrik med haha. På väg tillbaka till öster fastnade jag och Mikka på Solberga. Gungade och pratade om allt och lite till. Sen sa min bror att vi skulle komma till Gallerian, så de gjorde vi. Va där i 5-10 min sen tillbaka till Solberga för att vänta på Loe, och som vanligt kom han ju verkligen inte... Så vi gick och åt och sen satte vi oss i gallerian och väntade på att bussen skulle bil nio typ. Pratade lite med Esset (ganska snygg tkr ja) sen hem!


Lovet!

Nu kommer min sammanfattning av lovet!


Fredagen den 22 sep

Va i skolan som vanligt, vi hade bara två lektioner och sen såg vi film resten av dagen! Fett soft, vi såg filmen Tsots. Helt okej faktist, men inget jag självmant skulle sätta mej och kolla på nej xD Efter skolan drog jag och Ellinor ner på stan som vanligt och träffade Gry och dom andra. Vid 6 tiden grov vi hem till Veronica för att fira att hon hade fylt år. Vid 9 tiden var jag, Elle och Gry tvungna att dra för vi skulle ut till Martebo med Erick! Så vi åkte ut dit och alla utom Erick såg ett ljus som fladrade förbi!! Lite läskigt men jävligt häftigt med. När vi skulle åka därifrån så såg typ dom andra ett ljus bakom bilen :o Iaf så bestämde vi oss för att åka till Trullhalsar (stavning) så de gjorde vi. Där ute fick vi se lite eller iaf känna av något. För detta något tog sej in i bilen och immade igen rutorna. Och när vi åkte där ifrån försvann de på framrutorna men inte bak där stackars Gry och Ellinor satt. Men när vi närmade oss stan så hade imman försvunnit på alla rutor utom Ellinors. Sen efter det släppte vi av Gry hos Tobbe och sen följde jag och Ellinor med Erick upp till honom. Vi satt där och pratade om vad vi hade sett och han hällde upp dricka till oss. Ellinor har ett speciellt glas som är i typ neongrönt plast. Och efter ett tag upptäkte hon att det var en stor spricka i glaset som inte varit där förut. Och det läskigaste av allt var att sprickan kom innifrån glaset!! Sen orkar jag inte berätta mer om fredagen!

Lördagen den 23 sep

Vi var kvar hos Erick, Kommer inte ihåg om vi gjorde så mkt. Jag och Elle satt och asgarvade, blev typ utskällda, gick till affären, åt mat, kollade film somnade. De va typ allt.

Söndagen den 24 sep

Typ samma som lördagen fast nu va det bara jag och Erick. Annars hände typ inte mkt.

Måndagen den 25 sep

Var hemma och drygade. Kollade film, lekte med hundarna, sov, muppade mej med bror. Typ allt!

Tidsagen den 26 sep

Städade mitt rum lite och tv-rummet. Belle och Eddie kom hit och stannade till fredagen. Ellinor var oxå här och sov. Vi Gjorde inte så mkt, störde oss på vissa personer som vanligt, kastade Diggers boll åt helvete. Jo men ungefär så.

Onsdagen den 27 sep

Jag och Ellinor vaknade vid typ halv 11 av att Erick sa att om vi ville följa med honom så hade vi bah en halvtimme på oss och göra oss iordning. Så det var bara upp och sminka sej o allt sånt. Sen kom han och hämtade upp oss med lastbilden :D Vi var ute i Ljugarn och snurrade och sen ute i katthamarsvik och massa ställen typ. Sen körde han oss in till stan och släppte av oss bakom coop. OCh jag mitt smarthuvud glömde mobilen i hans lastbil!! Kännde mej så lyckad. Men fick iaf tbx den när han slutade :D Efter det hade jag och Ellinor inget och göra, så vi frågade Jennifer om vi kunde komma hem till henne och hon sa ja. Så vi cyklade hem till henne. Väl där drack vi lite och hade kul, sen skulle jag te bussen men missade den! Så fick dra tillbaka till Jennifer och dom.

Torsdagen den 28 sep

Vaknade tjugo över sex på morgonen och kände att det inte var så stor idé att försöka somna om, skulle ju ändå med bussen 8:25. Och jag hann faktist med den, väl hemma åt jag en macka sen gick jag och la mej. Vaknade halv ett av att mamma kom in och sa att ja skulle upp för va tvungen att hjälpa min syster med hästarna när hovslagaren kom. Fast Helena hade tydligen ringt till han o bett han komma senare så jag kunde gå och lägga mej igen. Vaknade vid 4 eller nått igen. Åt pizza sen kom Belle in och höll mej sällskap ett tag♥ Sen somnade jag igen!

Fredagen den 29 sep

Jag, mamma, Belle och Eddie åkte till stan för jag hade lovat Belle att vi skulle kolla på halloween kläder till henne. Köpte kanske inte några sånna klader men han fick iaf ett svart linne, röda tights och ett par öronhängen och så några leksaks djur typ. Känner att jag faktist är en snäll faster ibland :P Vi träffade Ellinor och tvingade med henne och köpa saker med, sen kom min syster Sandra och Belle fick följa med henne till mamma och Eddie. Jag och Ellinor gick och åt, sen drog vi te piercingstudion för jag skulle ta hål i örat. Efter det gick vi och köpte Ericks preset. Efter de drog vi till Gråbo för att lämna den till honom. Och som vanligt blev vi kvar där, sen följde han med till Jennifer för att ha kul. Det var faktist kul tills allt spårade ut.

Lördagen den 30 sep

Vi kom väl hem till Erick vid 2 kanske. Elle somnade typ med engång. Själv kommer jag fan inte ihåg va jag gjorde, försökte väl sova men tror inte de gick så bra :P Iaf så när alla vaknat och så drog vi tre ner på stan för att kolla på min hipo jag ville ha. Sen skulle Erick på bolaget med. JAg och Elle köpte halloween saker till kvällen. Efter åkte vi tillbaka till Gråbo för att göra oss iordning, Vi gjorde ansiktsmasker och sminkade oss. Det såg typ ut som om jag sprungit in i en dörr och gjort om det 12 gånger eller nått. Vid halv 7 skulle vi möta dom andra vid affären för att handla mat till kvällen. Efter det drog vi hem till Jennifer för att ha vår lilla halloweenfest. Först så åt vi och efter det gick vi bus eller godis. Vi fick iaf lite godis, pengar och frukt. När vi var tillbaka så körde vi massa "lekar" Efter de så drog jag för va så jävla trött.

Söndagen den 31 sep

Vaknade på bingeby hos Ina. Syrran kom och hämtade mej och körde hem mej så ja kunde fixa iordning mej och dra till träkumla. Därute skulle dom ha nå jävla halloween grejj. Men pallade inte va kvar så länge, för hade ju lovat Jennifer att komm tbx till dom idag. Så åkte med Jonas och Rimbo till Ina och fixade mej sen gick jag till gråbo. Ellinor mötte mej vis Säve och ja jag fick höra vad som hänt kvällen innan efter jag gått. Kände att det kanske var lika bra att jag inte stannade kvar. Sen hemma hos Jennifer va det ganska segt alla va trötta efter lovet typ. Men hade väldigt trevligt iaf!! Sen vid typ tjugo över elva drog jag och Elle till bussen. Väl hemma kunde jag inte somna. :( Somnade väl vid typ 3 eller nått.

Måndagen den 1 nov

Vaknade vi 9-10 tiden, gick upp åt frukost, satte mej vid datorn. Sen kommer min bror och frågade om jag ville med till stan. Så vi drog till stan vi 11 och träffade Alex, Mikka, Micke, Jimmie, Julia, Emelie och Gustav. Drack lite och hade fett kul. Sen fick dom för sej att vi skulle med ut till Slite så det var bara hem och byta kläder och ta bilen till slite. Väl där gick vi och åt pizza sen försökte vi leta fest. Gick väl kanske inte så jätte bra. Vi träffade "enligt mej" en jävligt jobbig kille som hette typ Jim,Tim, Kim eller nått. Sen fick jag träffa "lillebror" Patrik! Fett skön kille. när vi inte hittade någat att göra i slite drog vi till Lokrume och hade fest i min brors källare. Eller dom hade de, jag låg och sov i soffan haha. Sen vid typ två så körde bror tillbaka alla som skulle till slite dit och sen körde vi hem Alex och sen åkte vi hem. Kom väl hem kvart över fyra.

Tisdagen den 2 nov

Vaknade först vid 7 men orkade inte gå upp. Så tänkte att jag kan ju ta 11 bussen in till stan iaf, för skulle till PG idag. Men sen kom jag på att jag inte orkade och kunde göra de imorgon ist. Somnade om och gick upp vid 11, va ute och gav hästarna. Sen in och slappa igen, såg på film, läste och sov ännu mer. Nu skall jag duscha sen skall jag sova igen. För imorgon är det skola igen!! -.-'



Ellinors glas med sprickan


RSS 2.0