Min helg

I fredags va ja på PG. Ni kan inte gissa vem som kom då. Jo Pippi Långstrump och hennes pappa. Barnen älskade de. Efter lunch åkte jag till skolan för vi skulle ta plojfoto med klassen. Vi hade bondetema de blev najs de. Efter de åkte jag till stan och va med massa trevliga människor<33 På kvällen drog vi till gråbo på fest, de va skit kul där. Iaf i början, sen gick allt överstyr fast då va ja tvungen och gå till bussen :(

I lördags var jag ute och red med min syster Helena, de gick över förväntan bra. Vi red runt i skogen och hästarna tkt de va super mysigt. Efter vi kommit hem gick jag typ och la mej, va fett trött och bakis hahhahha.

I söndags va jag med mamma i stan, vi skulle sätta blommor på mormors grav och sen åkte vi till morfar och ingrid och då visade de sej att Ingrid fyllde år. Så vi fick tårta och massa, sen hem igen och ut på en ridtur med helena igen. de va jätte mysigt, fast de blåste lite mkt. Annars har de varit en slapp helg.

















Sjuk Vecka :P

De är sant, allt som hänt den här veckan känns som en dröm.



Måndag!

Jag var först i skolan hela dagen och efter den åkte jag och Gry till stan. Fast de va typ dött där så vå åkte hem igen. När jag kom hem gicka jag ut med hunden och sen kollade jag film<33


Tisdag!

Jag var med på badet i skolan :D efter de skulle jag ha nationella i engelska. Jag var sjuk när alla gjorde de, men iaf tror jag de gick bra:) Efter provet kom bror till skolan och bjöd på cigg. Han skulle till stan så jag hängde på, när vi kom till stan mötte vi alex och gick på bolaget. Efter de åkte fi för att våldgästa Elle och Agge. Dom hängde med till Gråboaffären för Elle skulle till tandläkaren. När vi varit där ett tag drog vi vidare till Tobbe. Typ vid 4 tiden kom Gry<33 Då drog jag, Gry, Alex och bror till Terra för vi skulle taa en cigg med Mange. Men vi blev kvar där ett tag, efter någon timme flippade Kim ur och slog typ sönder hela lägenheten så snuten kom och hej o hå...


Onsdag!

Jag sov i Stan hos Mange tsm med bror, Kim blev plockade kvällen innan och Gry drog hem till Tobbe. Jag vaknade först vid 4 av att Kim kom tillbaka och började gaffla, sen vaknade jag andra gången vid 9 av att Mikka messade o frågade vart jag var. Sen gick jag upp och kollade på tv och dog av garv. (övertrött) Så vid ett skulle Mange hämta sin son Isak och när dom kom hem va jag tvungen att kolla på nå traktorfilm :P Vid två åkte jag till skolan och va där en halvtimme och fick massa skit av lärarna o alla typ.


Torsdag!

Då hade jag praktik på PG. De var najs, vi var ute i de fina vädret. Fast jag var väldigt seg. Annars hände det inte så mkt den dagen.


Fredag!

Jag skulle egentligen ha praktik på PG, men hade nationella i Matte och sen skulle vi kolla på Johans Rättegång. Men allt blev kans där, de skulle va öppnadörrar med tydligen inte... Sen gick vi runt på stan i 100 år och hade skit tråkigt. Vid 6 tiden drog jag och Strå ut till Alex i Vibble. De var fett med folk där, men jävligt kul tills Putte och Rikard rök ihop och alla skulle dit och stoppa de. Det blev värsta böghögen mitt på gräsmattan :P Alex fick skit ont i nacken så han fick åka till akuten. Annars hände det inte så mkt mer.


Lördag!

Vi var och kollade lite på Rally, jag, Tina, bror och Alex. Tjockt najs, sen drog vi till stan och där va de mer eller mindre dött. Så alla åkte hem, när jag kom hem åt jag lite, sen va jag ute med hunden och sen ville Strå att jag skulle åka till stan igen. Så de gjorde jag, men de va fan inte värt asså. Va bara där en timme eller nått sen hem igen.


Söndag!

Idag har de varit värsta slappar dagen asså. Jag har inte gjort ett skit idag, bara varit ute med hunden. Men de har varit väldigt soft och skönt faktist. Nu skall jag gå och duscha sen skall jag sova asså.



Pöss på er alla!!!!!


R.I.P Winni Sandström

Den 29 mars somnade Winni Sandström förevigt in. Efter en trafikolycka den 4 septermber 2009. Hon blev påkörd när hon cyklade till jobbet. Jag kände henne inte så bra, men eftersom både Mamma och Helena har jobbat på Kulturskolan i visby så har jag ju träffat henne massor med gången och hon var alltid glad och skrattade :) Min syster har nog tagit de hårdast, för dom var väldigt bra vänner hon och Winni. Jag hoppas att hon får de bra där hon nu är, och att hon kommer att fortsätta hjälpa sina elever. Ge dom det stödet dom behöver. Vi älskar dej Winni nu och förevigt <3333


Påsken suger...

Ja kom lust på att påsken suger. Asså varför har man den egentligen?


Aja igår så gick jag, gry, elle, strå, kim, antonia, nelly, angelica och några fler påskmarchen (stavning) Vi fick nå jävla påskägg, man bah kul. fast lite kul va de ändå. Efter de drog jag och strå typ till amanda på bingeby och sen dgor vi vidare till Micke. sen satt vi och drack i hans kök ;) typ jag, Strå, Elle, Amanda, Therese, Rebecca, Vitkoria, Chalotte och Louise. Fett najs, sen skulle jag och strå hem så pappa kom och hmtade oss. (Tack<3) Min bror ringde och gafflade med mej igår, fattade inte vad han ville egentligen. De va säkert inget viktigt iaf :P


Lovar!!

Jag lovar.

Men kom ihåg att de bara är för din skull, för att jag älskar dej. Du skall inte behöva gå igenom de jag har och gör. Du betyder så mkt för mej även om du inte tror de. Jag skulle aldrig kunna göra dej illa. Kommer ihåg när di va lite och vi lekte ute på gården tillsammans. Om jag kunde skulle jag göra de igen, bara för att du skall förstå att jag älskar dej. Alla minnen vi har tillsammans, resna till Finland med mamma. När vi brukar leka med Runa och Kiara. den dagen du försvinner kommer hela mitt liv rasa ihop.





Belle och Eddie Cato

RSS 2.0