Dag 7 - Min bästa vän!

Alla mina vänner är min dom bästa man kan ha! Och jag älskar dom och kommer alltid göra allt för dom! ♥

Men måste jag välja en blir det min bror! För han har känt men hela livet (konstigt vi är syskon) och han vet hur jag är. Han vet när jag är sur och hur man gör mej glad! Vi har samma intressen nästan och typ samma kompisar! Allt som är hans är mitt och allt mitt är hans typ! Vi har alltid kul tillsammans och försöker hitta på roliga saker, han drar med mej på alla möjliga äventyr och ser alltid till att jag har det bäst. Fett lycklig att jag faktiskt vågade fråga honom den där saken för två år sedan, annars hade vi nog aldrig haft den kontakt vi har idag. Sen att mamma inte tkr om att jag umgås så mkt med mina bröder är en annan sak :P Men huvudsaken är att dom alltid finns för mej och försöker hjälpa så gott dom kan ♥



Två av mina bröder och Nelly ♥



Min andra bror ♥

Dag 6 - Min dag!

Min dag alltså! Började med att jag gick upp kl 9 och gick ut och gav härstarn mat, sen in och äta frukost! Efter det läste jag lite i brist på annat, gick och duschade och sen väntade stan för min del. Fick en väska av mamma och så gick jag och köpte lite saker till henne eftersom hon fyller år idag. Sen åkte vi och bestämde nya tapeter till mitt rum och lite annat smått och gått. Efter det hem och börja baka tårta och kolla när Belle och Eddie öppnade sina julklappar :P Efter det kollade jag film och sen åt vi tårta och hade jätte mysigt. Nu ikväll har även Pappas kusin och hans familj varit här och firat mamma och självklart kom Conny och Helena med Vilja. Alltid när det är kalas :P Nu sitter jag hemma hos min älskade kusin Ina och snackar skit med henne och massa annat folk♥ Saknat henne så!

Det var min dag!


Imorgon är det måndag vilket betyder att Therese skall bo hemma hos mej tills Onsdag! Fan va härligt, saknat henne så in i helvete! Annars händer inte så mkt den här veckan mer än att jag skall fira nyår med massa fina personer♥ Och självklart skall jag fira min morfar imorgon som blir 87 år. Tanja älskar dej!!!


Bildbomb!!
















































Dag 5 - Vad är kärlek?

Jo vad är egentligen kärlek? Vet inte rkitigt, men något man har runt om sig hela tiden. Kärlek kan vara olika, för vissa är det något fint och för andra något jobbigt. Kärlek behöver inte bara va till personer utan oxå till djur och saker.



KÄRLEK♥

Dag 4 - Det här åt jag idag

Min frukost bestod av chockladen från min chockladkalender och en kexchocklad! Väldigt nyttig känner jag me faktist xD

Lunchen bestov av en macka, lite äcklig risgrynsgröt o en hamburgare typ tror ja! :P


Sen fick jag bullar och pepparkakor när jag kollade på Luciatågen som PG hade! Fett söta va dom, sen drog jag, Jennifer och Amanda till UG och åt skumtomtar!


Och ikv har jag bara ätit en macka, har inte varit hungrig sen i fredags! De är ducktigt, men inte bra!





Lucia för exakt ett år sen! Jag och Jenny ♥♥


Dag 3 - Mina föräldrar!

Jahao, mina föräldrar alltså!


Mamma heter Aina-Eva Larsson och är född 1952. Hon jobbar som städerska på st:Hans skolan som ligger på Gotland. Hon har arbetat som städerska i ca 30 år (hur hon orkar vet ja inte) Mamma är född i visby och barn nummer 3 av 7 stycken. Mamii träffad pappa som 15-16 åring och när hon var 17 fick hon min storebror Kim. Så man kan ju säga att hon har alltid haft barn omkring sig. Nu har hon även 3 barnbarn som skall syselsättas! xD




Älskar dej mamma!!



Pappa heter Lennart Larsson och föddes 1947 tror jag xD Han jobbar med lita av varje som har med hus och jordbruk att göra typ. Och det har han väl gjort så länge jag kan minnas. Pappa är yngst av 3 pojkar, han är född och uppvuxen i Vänge, (där vi även bor nu)



Pappa jag älskar dej!

Dag 2 - Min första kärlek!

Okej, vem var men första kärlek? Måste ha varit Christopher xD Vi var tillsammans i en heldag när vi gick i ettan! Den är svårslagen. Vi träffades när han började i vår klass i ettan. Vi var ganska lika redan då, lika jävliga av oss. Fast som sagt vi var inte så gammla typ runt 6-7 år. Idag är han min bästa killkompis, vi vet nästan allt om varandr och har hållt ihop sen ettan då. Ingen kan skilja oss åt!!! :P




Bästa vänner livet ut!!


Dag 1!

Den 27 februari 1994 föddes jag på visby lasarett. Jag bor i Vänge (gotland) med min mamma Aina-Eva, min pappa Lennart, storasyster Sandra och stroebror Peter. Har även två syskon till som inte bor hemma. Vi har en massa djur, ca 10 hönor, 2 gäss, 2 hundar, 10 katter, 12 hästar, 5 fiskar, 6 undulater. Så man kan väl säga att ett av min intressen är djur och specielt hundar och hästar. När jag inte lägger ner min tid på djuren så umgås jag med mina kompisa, hänger på stan, festar och passar min systerdotter Vilja. Jag älskar att hänga med Conny och Helena (min andra syster) på saker som har med bilar att göra. Utöver det här går jag så klart i skolan. Första året på gymnasiet (IV) Nästa år skall jag försöka komma in på sjöfart ;D Så mitt drömyrke är att bli sjökapten!! Min favorit mat är pasta. Fvaorit färg är röd tror jag. Ajj nu vet ja inte va ja ska skriva mer!

Jag

Tanja Domenique Saga Larsson!


kul grejj bara

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jaha :)

Nu var den här torsdagen snart över. Nu återstår bara för mej att gå och duscha, packa iordning lite saker inför helgen och sen sova. Imorgon skall jag och Ellinor börja vårat lilla äventyr. Vi skall först åka lastbil med E och sen på kvällen skall vi kasnke festa lite och på lördag skall vi till stockholm :P Länktar som fan, skall köpa julklappar och födelsedags prisenter till massa folk. Det skall bli en av dom bästa helgerna det här året. Skall försöka att inte tänka på dej.. Orkar inte att en helg till skall bli förstörd pga allt. Fast förhoppningsvis skall jag få ur dej sanningen nu oxå. Vet bara inte hur det skall gå.


På måndag får jag reda på om jag har ett helt nytt liv att se fram imot. Hoppas faktist lite på att de skall bli så, för då kanske jag får de jag vill ha. Om inte för jag kämpa vidare. Men nu väntar duschen för min del!!


ARG!!!

Asså du är så förbannat äcklig, de enda ja kan göra är seriöst att skratta åt dej. Du är så patetisk. Tror du är nått, vafan har min kompis gjort dej lixom? Din fega apa du förtjänar de seriöst. Blir så förbannad på folk som dej, du har ingen som helst orsak till att kaxa mot T. Och vem fan tror du tycker du är snygg? Inte en jävel, isf är de nått seriöst fel på skiten! Ajj de finns inga ord för vad som kommer hända dej/er. Och egentligen skiter jag i vilket för jag tkr de här är så fruktansvärt kul!!! De är inte de sista ni ser av oss iaf!!!!















S, YOUR NIGHTMARE IS HERE!!!!!!

1 December ♥

Japp idag är det den första December. Och med de betyder att man får öppna första luckan i chockladkalendern♥ Haha känner mej som ett litet barn, nu finns de fyra stora saker kvar och fira det här året. Först är det:

• Julafton 24/12
• Mammas födelsedag 26/12
• Morfars födelsedag 27/12
• Nyår 31/12


Idag har det varit än slapp dag. Var inte i skolan för jag hade ont i huvudet och öronen när jag vaknade imorse, så pappa tyckte de va bästa att jag var hemma. Så gick och la mej igen och sov till 10, då gick jag upp och gjorde frukost till mej och hundarna. Efter det satt jag mej vid datorn för orkade inte hitta på något. Sen vid 1 tiden kom Helena och Vilja, så då blev det till och vara barnvakt medans syrran gick ut till hästarna. Jag och Vilja kollade film och hon åt glass. Sen busade vi och så försökte jag få henne och krypa men han blev bara förbannad. Nu ligger jag i min säng och undrar vad jag skall hitta på, kanske gå ut och fota lite till, eller varför inte gå ut med hundarna i mörkret? Får se vad jag hittar på!!


RSS 2.0