Hello!

Idag har man ju varit i skolan! Så jätte roligt! NOT!!! Man började ju dagen med en cigg som vanligt :P Efter de så dörjade dagen med Matte, alla älskar ju Vivan på morgonen :o Men de gick typ ganska bra men vi gjorde typ 2 tal på 40 minuter. Efter de var de Språk och då satt jag och Jenny vid Gunilla och skrev om vårat sommarlov. När de var klart va de dax för So med allas vår älskade johan! Ja o jenny fattade typ nada. Han typ bah babblade om massa bondar. Och efter de hade vi Svenska och då skulle vi typ oxå skriva om vårat sommarlov man bah kom på nå nytt. Efter de hade vi iaf lunch och de va asfullt i matsalen så vi (jag, gry, jenny) gick ut o rökte o vår handledare Kerstin hade frågat Marre om inte hon skulle med oss ut och röka. Man bah hur fan visste du att vi skulle göra de lixom. Jävla subba på henne fan. Efter lunchen hade vi kemi igen och jag o jenny typ satt o asgarvade hela lektionen. Alla fick typ sär, men vem bryr sej! Efter kemin hade vi fysik med gräddfil. Man bah OMG!!!!! De va typ segt fattade inte ett piss av vad han sa! Och sisste lektionen hade vi So igen. Så jävla onödigt tkr jag.

mnfhbkdfjhkb

Känner mej ducktig! Skrev en hel sida om min första dag på sommarlovet!

Maha jenny

Jenny va oxå ducktig o skrev! HAHAHA

Första skoldagen!

Nu har man avverkat första skoldagen. Den var väl helt okej men man hade ju inte så stora förhoppningar. Iallafan så när vi hade kommit till skolan började vi skoldagen med en cigg. Fett najs, sen gick vi till alla andra och rektorn skulle babbla en massa. Men när han hade gjort de så fick iaf våran klass (9c) gå till sitt klassrum. Där fick vi massa information om allt och lite till. När de va klart så hade vi en halvtimmes rast och sen skulle vi gå på nån tipspromenad eller va de heter. Och de var ju inte bara lite muppiga frågon typ som vad heter nisses häst man bah ofta vi skulle veta de! När man hade kommit tillbaka från den skulle vi ha nån jävla 5 kamp och de va väl helt okej, fast mot slutet va de mega segt. Aa iaf efter de så fick vi lunch och efter lunchen skulle dom vanliga lektionerna börja. Vi började med sljöd, jag, jenny och marre satt typ o garvade åt nått som såg ut som riktigt hår. Efter de hade vi friskvård, man bah ofta vi har ju varit ute hela dagen och sista lektionen var kemi. Typ mega rolig dag eller inte. Iaf efter skolan var slut så åkte jag till stan med lite folk och den bussen vi åkte kan ju bah gå å pilla sej. Den gick lixom inte till busstatioen. Så alla fick typ sär. Men sen istan så sjöng vi för Amanda som fylde 16 år. Och sen degade vi och köpte cigg. Sen åkte jag hem o typ däckade i soffan :)

från trädgården

Helt slut!

Idag har jag typ inte gjort något mer än att sovit! Jo jag har varit ute vid Werner och gett honom mat och tvättar hans svans plus lite annat. Har on i armarna, de är inte världens roligaste att bära en 25 kg kalv in och ut varje dag. Önskar du kunde bli frisk snart. Den dagen du kommer kunna resa på dej själv så kommer jag bli så glad. Tkr synd om dej just nu, försöker göra att för dej. Men de kommer inte bli lätt nu när skolan börjar. Men de kommer iaf alltid va Tanja och Wernet.

min alldeles egna kalv

Asså jag kan inte fatta att vi börjar skolan på Torsdag, tider går alldeles för fort. Det känns som igår man lärde sej att gå lix. Jag vill inte börja nian. Fast nu är de ju bara typ 4 år kvar sen kan jag göra vad jag vill. Fast jag kan ju säga att jag har saknar alla sköna personer från klassen.

Min klass


Fyfan vad jag längtar tills du är här min ängel. Vill ha 2010, och helst februari. Vill ha min egen lilla bebis här, fins inget jag längtar till så mkt som dej!

Gbg näääästa <3

Ikväll skall jag åka till gbg! Skulle igentligen ha gjort de igår, men valde o va med mina vänner! De va fett najs o jag ångrar inget!

Jag var med Sara och Ellinor och vi hade askul. Först så när vi kom till busstationen så hittade vi en kundvagn och då tog vi den och så fick Sara åka hahaha, och vi typ körde den över hela busstatinonen och sen dumpade vi den i en buske! Efter de drog vi runt på stan, men de var typ bara massa dryga folk där så då gick vi till domkyrkan och sen vidare till Black Sheep Arms (eller va den nu heter) och satt utanför o sjöng och på kastade papper på allt och alla. Jag coh Sara kom på en ny sång, typ världens bästa! När vi tröttnat på den gick vi ner mot kruttornet. Vi ville upp i den men orkade inte planka! Så vi fortsatte på butaniska trädgården och satte oss i ett fönster i muren och rökte och lyssnade på musik! Hahaha då kom Gunilla gasmask förbi o vi bah öööh dö typ. Sen drog vi vidare upp i nått jävla torn och dampade och bestämmde att våran nästa fest skulle vara där uppe. Vi var väl där i en halv timme eller någon och sen drog vi oss upp mot öster och när vi hade kommit till busstationen igen så sa Sara att hon typ skulle hem så hon gick och jag och Elle gick till Coop för att köpa godis sen tillbaka till busstationen och satt där och väntade tills min buss gick! De va så jävla kul igår så ni kan inte förstå!!!!!


ko

Så jävla less!!!

Vet ni vad jag tycker är det värsta som finns? Jo såna personer som använder sina riktiga kompisar som tidsfördriv. Tror att dom är nått dom aldrig kommer och bli. Så jävla trött på att duga den ena gaden och nästa kom man typ bara gå och dö för dom bryr sej inte. Asså dom är inte bättre än vad vi är, och försök inte va nått du aldrig kommer kunna bli. Du är så jävla avundsjuk på alla, men dat hjälper inte att undvika dom eller snacka skit om dom! Och hur jävla mogen är du igentligen? Typ lika mycket som min kusin och hon är ändå under 10 liksom. Okej jag har fattat om du sa de till henne att vi inte gillade henne men hur många har inte du sakt så till? Har vi gått runt och sakt de till den personen? NEJ!! Så lägg ner, det är åndå bara du som förlorar på de! Men du kan ju glömma att du kan komma tillbaka som om inget hänt, fatta att man blir så jävla less på såna som dej. Tänk det finns hundra andra som skulle vilja va med oss och vi slösar bara tiden på dej, och det är för att vi vill att du ska fatta att du duger som du är men du förstår inte de! Du vet oxå att vi är starkare än ni någonsin kommer bli. För riktig vänskap håller längre än fejkad. Du är exakt like jävla taskig som du påstår att andra är, typ dissar oss för att dra med någon idiot hem. JÄVLA BRA KOMPIS MAN ÄR DÅ! FYFAN FÄR ER SOM SNACKAR MASSA OM ANDRA OCH GÖR SAMMA SAK SJÄLVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min systers katt

Sessan to night

I natt skall jag sova hos Therese (Sessan) De kommer bli fett najs, vi ska typ festa lite tillsammans med Mirre, Chleo och Nadja. Det kanske blir några fler vi får väl se. Iaf så har jag saknat er tjejer så in i helvete! Tiden då det va vi, då inget kunde stoppa oss. Sen kom den där kärringen och förstörde allt. Aja ingen kommer iaf komma i mellan oss. Lööööööv yooou bebs
Tila Tequila

Jossan <3 Tanja

Maha! Idag skall jag sova hos Jossan! Vi ska skrämma alla lägerbarn! Ska försöka va så mtk med henne som möjligt. De var hämskt när Alex åkte hem, och de kommer de bli när Jossan åker oxå. Oki ja tjatar kanske om de men ändå. Nu skall jag och Jossan, Jojo, Karro och Minna ut o rida herrå puss!

<3

I allways gonna love you bby!

RSS 2.0