Städning

Oohja idag blir de till o städa lite. Finns ju så mkt annat o göra (noot) Ikv kommer Belle och Eddie :) Kommer nog bli kul men jobbigt med, Ellinor kanske kommer med :D Man får väl hoppas iaf. Nej nu skall jag fortsätta skriver mer sen pös!






Höst!


Fotat idag då, nu är det verkligen höst för min del!







Finns fler bilder på min bdb, Tuurky@bdb


Helgen!

Nu skall jag äntligen berätta om helgen!


På fredagen drog jag och ellinor först hem till Veronica där vi blev bjudnar på pizza. Hon hade typ som en lite födelsedagsfest. Vi åt, pratade, skrattade och hade fett mysigt. Älskar er verkligen tjejer! <3



Gry



Veronica



Veronica, Ellinor och Gry



Evalisa, Amanda, Veronica och Gry



Evalisa, amanda, Veronica och Gry



Jennifer



Amanda och Veronica


Vid halv 9 tiden kom Erick och hämtade mej, Elle och Gry. För vi skulle ut på spökjakt hahah. Först åkte vi till Martebo och skulle se om vi såg Marteboljuset och de gjorde vi. Eller vi tror vi gjorde det. Sen hände inte så mkt mer där så vi bestämde oss för att åka till trullhalsar oxå. Först när vi kom dit så gick Erick ut o vi andra satt kvar, men efter en liten stund gick med med ut. När vi väl va ute så känndes de bäst att sätta sej i bilden ingen så vi gjorde de. De gick ett tag o vi skrämde upp oss lite och helt plötsligt immade alla rutor igen. Och rätt som de var sa Gry bah Elle va är de på ditt fönster o vi tittade dit, de såg ut som en spricka men sen kom jag på att de var ju bara Ericka ödla :) Men när jag tittade ut genom Elles fönster igen såg jag något som liknade en glödande ciggarett i mörkret fett läskligt. Satt och kollade runt lite o helt plötsligt frågar Erick om vi ska åka och alla bah jo. När vi kommer upp på vägen igen berättar han att han såg typ en skigga som flög omkring bakom bilden. Vi åkte tillbaka in mot stan, imman på framrutorna försvann men inte på dom bak och Gry och Elle bah, vi tror vi har fått in något i bilden. Men när vi satte på värmen så försvann imman iaf på alla rutor utom Elles!! Men tillslut va även imman på hennes sida borta. Väl hemma hos Erick så frågade han om vi skulle ha något och dricka o vi bah jo tack, han hämtade tre glas och självklart fick Ellinor "sitt" glas. De är ett grönt plastglas. Han hälde upp till henne men hon ville inte ha och efter ett tag så hälde han över de i sitt glas och då upptäckte vi att de va en stor spricka i glaset. Och den kom inifrån, och alla började undra va de kom ifrån. För den fanns inte där dagen innan när han hade diskat glaset och inte när han kom in med de heller. Fett skumt, så tror att de va något som förföljde Elle :)



Ericks ena katt Morsan <3



Hans andra katt Habibi<3



Så söta dom är!! <3

Det var min helg!!

YeeeeY!! Lov

Oohja äntligen lov foffan, de e fett me najjs jaao. Just nu sitter ja hos Erick tsm med han, Elle o Cindy :)<33 Igår var jag, elle o gry med erick ut i martebo o i trullhalsar eller va de heter. Fett me skojj. Skriver mer om de när ja kommer hem pöös!



Morbror is in the house!!

Hahahha juste min morbror bor hos oss just nu. Sen skall han flyya ut till lokrume med Peter. För Kim åker ju te fastlandet i helgen för att jobba. Är glad för hans skull. Kommer sakna honom men vafan han kommer ju va hemma var tredje vecka eller nått :P

Idag har jag varit i skolan som vanligt! Först kom ungdomsården Fenix och pladrade om varför man skall gå te just dom, sen så hade vi läsning. Läser boken "den du inte ser" av Mari Jungstedt eller va han nu heter. Boken är iaf ganska bra fast så jävla seg. Men vi våste läsa den. Efter de lite deep talk med Elle om livet typ, sen så hade jag matte i 60 min. Gick fan asbra för en gångsskull. Efter de va de såklart RÖKNING åp vårat schema. (30 min rast) Och efter de NO, jag och Elle satt i ett litet rum o gjorde nå muppigt prov. Sen kom några andra dit och kollade på porr på datorn hahaha. Sen lunch, spagetti och köttfärssås. Och sista lektionen hade ja svenska, fick läsa boken i 60 min. Jävligt drygt va de. När vi slöt följde Elle med te A7 så rökte vi o pratade om J o E. Efter de förtsatte jag ner på stan för att träffa Gry och Ellinor drog hem. Jag, Gry och Simone drygade omkring i gallerian typ sen träffade vi Yasse, Kim och Amanda. Efter de följde jag och Yasse med Gry hem te henne där dom skulle fixa iordning sej och sen in te sant för att festa. Jag pallade inte så drog hem och nu sitter jag här!!! :P




Från vänster: Angelica, Christopher, Elin, Ellinor, Kim, Jag och Mikkaela <33



Elle, Agge och Jag <3


buhu...

Asså nu tänker ja deppa som fan här bah för att ja kan o för att ja tkr alldeles för jävla synd om mej själv!

Jag blir så arg när jag tänker på hur fint alla andra har de. Typ värsta lyckliga förhållandet med någon som älskar dom o blablabla. Just nu känner ja bah för att ta livet av alla dom, de är ju så orättvist att just dom får ha de så bra men inte jag. Vill inte bli sårad igen, har gråtit så många nätter pga dej. Varför kan du inte bara förstå att ja vill ha dej? De kan väl inte vara så jävla svårt eller. Nu börjar jag tvivla på om de verkligen är värt att kämpa vidare, men på samma sätt kan ja inte bara låta dej gå. Att tänka att någon annan kanske får de jag har kämpat för att vinna i nästan ett år. De är nästan värre än att gång på gång bli sårad av dej. Okej jag kan erkänna att jag är väl lite svartsjuk, men kanske int eså konstigt när jag vet att var och varannan person jag täffar har haft eller vill ha en relation med dej precis som ja. Och att du alltid skall skryta med dina brudar gör ju inte saken bättre. Jag har precis vågat erkänna för mej själv att du är den person jag vill dela mitt liv med. Men hur jag skall få dej och fatta de är ett kapitel för sig. Men man får ju iaf hoppas att du har några känslor för mej, annars kommer jag be dej dra åt helvete ganska snart o ditt liv kommer inte bli bra.

Förlåt men jag älskar dej verkligen!!!!

Jul


Helgen <33

Den här helgen har varit jävligt kul faktist. Började med att i fredags så var vi först i skolan o härjade. efter skolan så drog vi ner te PG för ja skulle hälsa på, men självklart så va inga av dom ja skulle snacka med där... Men fsnackade lite med Julia iaf ;D efter de ringde E och frågade om vi ville med te roma, för han skulle lämna nå skit där. Så vi typ sprang upp på öster och hängde på han. Sen när vi va klara där åkte vi tbx te snat o han skulle självklart på bolagen så jag och Elle tog hennes cykel o bajkade te gråbo i förväg :P Väl hemma hos E började jag plugga matte, han hade sagt att han kunde hjälpa oss om vi ville. Räknade typ två sidor sen fick jag damp som vanligt o orkade inte hålla på med de mer. Så vi gick te affären för o köpa mat, sen hem te han igen o supa!! Även fast ja inte va så pepp på de blev ja iaf lite dragen. Om inte annat blev ja jävligt trött. Föt o få han o försöka sova e typ som att försöka få Elle o äta musslor :P Så vi låg o snackade hela natten, sen på 7-8 på morgonen så somnade ja till o vaknade av att ja låg o yrde om att han bah gick på gymnasiet haha fattade inget. Vi gick väl upp vid 8 tiden o gjorde pizza te frukost sen kollade vi på tv/film o då somnade ja igen. Efter de vettefan va som hände. Kollade väl lite mer på film o sov haha. Jag och Elle exprementerade med våra bacardi brezzer o groggar :P Dom blev fett fina tkt ja!!!




Idag så åkte Elle med mej och syrran ut te Lau för att kolla på HAGRACE!!!<33 Fett skojj, synd bara att Conny inte vann. Men Johnny hade ju helt klart den bästa bilen. Haha träffade asmånga som ja kände där. Ajj näste gång skall ja åka med fan, eller köra själv! De verkar askul, fast lite läskigt med när dom krockar men vafan!!
 Bilder o film kommer så såmining om hahahah xD<333333333 Nu skall ja bah slappa rästen av dagen, kasnke träna lite o gå ut me hundarna om ja orkar!



PÖS PÖS!

Sjuk eller nått :P

Oohja, pallade inte skolan idag så storebror fick ringa skolan o säga att ja va sjuk. Ibland är de bra med storesyskon.

Igår va ja iaf i skolan och de va väl helt okej, jävligt segt bara. Efter de blev de stan en stund med Ellinor, Nelly, Jenny och Gry. Sen hem och vara barnvakt åt Vilja. Var ute och gick i ca en timme med henne och hundarna. Lite jobbigt för hon var så övertrött och vägrade somna, men tillslut så. Annars gjorde ja väl inte så mkt igår.


På torsdag skall jag vara med Mikkaela <3 Fett längesen nu jao. Kommer bli asskojj ;) Efter de blir de träning, måste få Adela och Fonzy i form inför vintern. Bygga muskler och få upp konditionen på dom. De är ju nästan så att dom inte orkar lyfta på benen. Inte bra. Och på fredag skall jag vara i stan tror ja. Fixa lite dricka och ha fett kul med Ellinor :) Dra ner bland krogarna och ragga efterfester foffan, de e de som ger. Eller bah hitta ett ställe o dricka på !! Lördag vettefan va som händer, träna lite kanske, ponniisarna börjar ju bli många nu. Ganska mkt jobb, tror vi ska hålla på med de sista höet oxå :) Söndag är dagen jag väntat på som fan, HAGRACE!!!!! Skall bli så jävla kul verkligen, har längtat som fan i typ en månad. Blir säkert lite dricka då med hahahah, Bakis te skolan e väl kul eller? HAHAHAH :P





RSS 2.0