Trodde vi va vänner!?

Asså jag kan ju bara säga de att vänskap är bara skit. Man tror man har vänner men när man värkligen behöver dom så försvinner dom bara!

Du valde nån annan ist för mej och de kan jag inte fatta. Tydligen var jag bara din kompis tills du hittade nån annan som du ansåg var mycket bättre! Fan va ja hatar dej ursäckta men de gör jag, jag fattar inte att de har kunnat gå ett helt jävla fucking år utan att jag har märkt något. De fattar att jag aldrig kommer lita på dej eller äns finnas till för dej! fyyyyyyyyyyyyyyfan

Tila Tequila

...

Oj nu var de länge sen man var här inne o skrev. Asså de har väl inte hänt så mycket mer än att jag har varit sjuk i en vecka och precis när jag börjar bli bättre så får jag bihålsinflamation. ;( Men sånt är livet, vi har fått 4 kattungar. Det är Liten som har fått två svarta kissemissar. Aska fick en grårandig och en ljusgrå. Det är Benny som är pappa till litens bebisar och Grågrå som är pappa till Askas bebisar.



Imorgon börjar min praovecka! Jag skall praoa på ett dagis som heter Pärsgränd och ligger gatan precis över Kränku. Skall praoa på avdelningen Hugin, dom andra är Mumin (eller nått sånt) och Rattatosk.


Bebis
Litens bebis

litens
Litens andra bebis


svartes
Svartes bebis

den sista
Svartes sista bebis

RSS 2.0