Rekomenderas inte haha

Igår va ja på stan med Ellinor och Jennifer och Elin och Marie-Luice. De va skit kul jao. Iaf så grälade ja men min bror och Helené men sen fixade sej de med och jag hängde med dom två plus Leo, Danne och Gry ut till Alex i Vibble. Sen blev de party. Aj jag blev typ as full. De va lite kul faktist, sen kom strå, Therese, Samantha och två brudar till. Sen kommer ja inte ihåg så mkt mer för ja somnade och vaknade kl 5 på morgonen och bad mamma komma och hämta mej. Så de gjorde hon (love you mamii) och sen följde jag med till hennes jobb och typ sov i hennes städskrubb. Efter de åkte vi hem och nu sitter ja här och funderar på om ja ska sova nu eller gå ut med hunden ist.

Bilder från festen kommer nog ikv :P

Hästarna betyder

Idag har jag typ tillbrigat all min tid vid hästarna, eller ja va i stan oxå men annars så. Dom är så underbara och vet inte va ja skulle göra utan dom <3

aww

Nadja Gharzén

Omg du finns inte längre. De är så svårt att tro. Alla minnen och alla saker vi gjode tillsammans. De är svårt att förstå hur fort ett liv kan ta slut egentligen. Saknar dej så mkt, vill att du skall komma tillbaka. De är förtidigt att dö när man bara är 14 år gammal. Tänk om vi aldrig skulle ha gått till stranden den där lördagen den 25 december 2009, undrar om du hade varit kvar då? Finns så många frågor vi aldrig kommer få svar på. Men en sak är säkert, ingen kommer nånsin kunna ta din plats i vårat gäng och inte i våra hjärtan heller. Vi sa systrar föralltid och så ska de förbli. Vi kommer alltid att vara MEEGA. Fan Fan Fan Fan. Skulle kunna ge mitt liv för att du skulle komma tillbaka, gråter varje natt. Kommer aldrig glömma hur du låg där på vägen. Först fattade vi inte va som hände, vi trodde du bara va medvetslös men de visade sej att du hade somnat in och aldrig mer skulle vakna. r.i.p min älskade lillasyster.

älskar dej nu och föralltid

Najda och Claudia Gharzén

Festen hemma hos Emmeli<3

<3



<3

<3

<3

<3

party

party

party

party

party


Trött på att bråka!!

Gry, ja är trött på att alltid bråka med dej. Vill inte de längre, och de känns som att de är så löjliga saker vi bråkar om. Älskar dej så mkt, alla minnen vi har. Vi har ju typ varit vänner i 10 år. Men de kanske blir lite för mkt när man är hela tiden. Men vill ändå ha dej tbx!



FÖRLÅT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3333

Mamma fyller år idag.

Grattis mamma! Jupp idag fyller mamma år, fast ja ska fira henne när vi kommer hem. Annars har julen varit hemsk. Vill aldrig mer fira jul kan ja säga.


Jag fick iaf några julklappar.

Ljus
Godis
Pengar
täcke till hästen och kalven :)
En blöt hund i knät hahah

Jul bilder from Spanien!!!

1

2

3

4


Julpyntade mitt rum innan ja reste!!


5

6

7

8

9

10

11

12

MERRY CHRISTMAS!!!!!

Jobb

Nu ar ja i Spanien. Najs naj, skall borja jobba om 2 timmar. Saknar alla i sverige as mkt. Fast de e ju kul o komma hit igen. Har saknat alla skit mkt. Imorgon kommer bilder fran resan och all my love

<3

21 December!

Nu har jag och syrran nästan städat färdigt, vi ska fortsätta imorrong. Just nu sitter jag har och har skit tråkigt. Känns som ja kommer dö eller nått. Ja är magsjuk och har typ spytt till och från idag. Vet ni ville säkert veta de hahah. Aj nu skall jag gå ner och umgås lite med Helena och Conny. Om ca en månad kommer jag bli moster YEEEY!!


De bjuder ja på

OMG ser förjävlig ut men de bjuder ja på hahah

Jenny

Saknar dej gumman<3

Nu är de VINTER!!!!

YES nu är de riktig vinter även på Gotland <33

Några vinter bilder från i fredags <3

<33

<33

<33

my love

<33

<33

<33

<33

<33




De kommer fler bilder senare ikväll, nu skall jag hjälpa min syster att städa pös och kram <3

MEEGA???<3

Fyfan vad jag saknar er mina så älsklingar:)


Aja nu sitter jag och har biologi prov och de går ju inte så bra kna ja säga. Jag kan inte konsentrera mej, för jag vill bara slå den lillan fittan så jävla hårt så att han kommer dö. Hon är så skabbig, men hon fattar inte de själv. Hon tror att alla älskar henne. Men dom flesta jag känner vill bara slå henne så jävla hårt. Och hon tror att de kommer bli någon mellan dom två men de kommr de fan inte, de ska ja se till. Fattar inte hur hon kan göra så mot den som alltid har stått på hennes sida. Men nu är de fan slut.
HOPPAS DU DÖR FITTA!!!!!!!!!!!!!!

Fuck...

Aj idag så sjöng vi för dom gammla på Klostergården, de var faktist ganska kul. Vi fick julmust och lussebullar hahah <3 Efter de så drog vi till stan och drog runt. Typ vid 5 eller nått så drog vi till Puma. De var ju inte bara lite drygt där asså. Aja sen skulle vi tbx till stan för att jag skulle med bussen hem. Nu sitter jag här och försöker plugga biologi :(

Nu vet jag iaf vad Jennifer, Amanda och Elle ska få i julklapp <3




GRY!!!
Asså lägg av och säga att de bara är mitt fel, Jennifer och Ellinor gjorde exakt lika mkt. Men skiter i vilket, orkar inte med att du behandlar mej som skit. Jag behöver inte dej som kompis, men jag skall ha tbx mina cigg och så vill jag att du raderar mina bröders nummer. Du har inget mer med dom att göra.


Jul

datasalen

Sitter i datasalen med Mikkaela och typ dampar, vi skall snart gå till dom gammla och sjunga, sen skall jag till stan:)

Hahahaha tkt han va så söt :):):):):)<3<3<3<3

 


Skuuuulan

Nu sitter jag i skolan och väntar på att Svenska skall börja. Vi har precis haft kör och övat till fredagen. Idag skall vi oxå sjunga för dom gammla på Klostergårdens ålderdomshem :)<3

Varit på Stan...

Idag efter skolan åkte jag, Gry, Jenny och Marie-Loice till stan. Vi typ gick runt och inte gjorde nått. Eller jo jag köpte cigg och en Julklapp till min brorsdotter Belle. Sen kom Ellinor och Jennifer och så träffade vi massa andra roliga folk. Jag köpte en parfym och lite annat till mej själv oxå. Imorron skall jag väl typ åka till stan igen :) Aja nu skall jag plugga på Biologin, skall ju ha prov imorron :(


Jag skall köpa julklappar till:

Jennifer
Gry
Jenny
Elin
Amanda
Ellinor
Christopher
Sara
Mattias
Helené

Ja är din brandman

Nu sitter ja i bibblan påskolan och väntar på att gympan skall börja. Vi skall slinga Jennys hår. Sen efter skolan skall jag till stan och va med mina älsklingar :)

Försöka börja blogga mer!

Ja! Jag skall försöka blogga mer nu. Iaf så har precis min storasyster och hennes sombo varit här. Vi satt och prtade messa minnen. Jag skall snart gå ut med hunden och sen skall jag ut till Wörnie. Funderar på att gå till Jenny och fika lite sen om jag orkar. Annars vet ja inte vad jag skall göra, kanske kolla film. Aja får se vad som händer. Kram så länge :)<3

Lite ny bilder!

Jul

Wörner

wörnie

baka

bakar

Jag

jag igen

Hemma efter en rolig natt

Igår kväll/natt åkte jag, Gry och Strå in till stan för att träffa Robba. Vi hade askul, Elias och Nick var oxå där. Först va vi hemma hos Robba till halv 1 sen sprang vi runt på stan tills typ 4 och sen kom Kim och hämtade oss och körde hem oss till Gry och Strå. Så ja har sovit där inatt och de va kul. Vi vaknade typ vi 1 - 2 och satt vid datorn och sen gjorde vi frukost och efter de gick ja typ hem :)

hemma hos gry:)

sitter hema hos gry och viska snart till stan och typ festa med robba och nånmer. annars har helgen varit skit tråkig. Hoppas nästa vecka blir bättre :)


Min hund

RSS 2.0