Lev ditt fucking jävla liv nån gång!

Asså är så trött på ungar som säger att dom aldrig skulle kunna röka, snusa, dricka eller baxa eller nått. Shit, när fan skall ni börja leva ert liv. Asså fatta va ni kommer ångra er när ni blir typ 30-40 år. Bry er inte så mkt om vad alla tkr eller säger om er, ni kommer alltid va samma person även om vi går på fest och super eller röker. Ja känner en person som är min bästa vän, och innan hon blev den hon är idag så skulle hon aldrig kunnat röka eller dricka men hennes liv förendrades och inte hennes personlighet. Så snälla sluta gnäll på folk som inte är som ni.

från trädgården

Sjukt rolig kväll!

Gårdagen var super kul. Efter skolan så åkte jag till stan för att va med Ellinor och Sara. Så vi drog runt för att se om någon kunde fixa cigg och så gick vi till min praoplats för att prata om något. Sen åkte vi till Gråbo och där träffade vi Leo och hans kusin och dom köpte cigg åt oss. Fett najs Tack ;) Sen köpte vi öl o lite annat o drick och drog hem till Elle, fast vi va bara där en liten stund sen drog vi igen. Sen gick vi till puma en stund och sen va Sara tvungen att gå hem :( så ja och Elle gick hem till Elle och dog sen körde hennes mamma mej till bussen :)


mongo bild

ofc

hah

alltid

yees

Baby

Oj länge sedan ja skrev något! Men har inte haft tid, har haft svininfluensan o massa. Iaf tänkte ja berätta va som har hänt idag. Först hade vi Engelska fast jag skulle till vårdcentralen och ta prover *HOST* och samma sak på SO:n, sen var de matte och då satt jag, Jenny och Marre hos Gunilla o typ pratade om hur de skulle va när man var Mormor/Farmor och massa :) Sen hade vi lunch och det var typ brocolisoppa (stavning) efter lunchen hade vi slöjd. Forttsatte på min syrras julklapp. Efter de skulle vi haft friskvård men dom andra i klassen gjorde maffia ist och sissta lektionen hade vi labbprov i kemi men ja pallade inte va med så drog runt med elle :))<33




Min klass 9c 2009

Längst upp från vänster!

Elias, Tor, Eric, Viking, Louise, Rikard, Clara, Ludvig, Emil

Mellanraden från vänster

Viktor, Emmie, Jacob, Mari-Luice, Jenny, Amanda G, Amanda P, André, Siri, Johnny

Sittande från vänster

Johan (lärare) Tanja (jag) Therese, Linus, Johanna, Filip, Kerstin (lärare)

Alla i min klass förutom Gry<33

RSS 2.0