JUL

Nu har det varit jul. Tänkte berätta vad som har hänt i jul hos mej. På Julafton var vi först i Träkumla och ät mat och öppnade julklappar och lite. Efter det drog jag och nåra till stan och fick fler julklappar. Jag fick öronhängen av Ellinor, Ljus och pengar av mamma, pengar av syrran och en tröja, och så enu mera pengar av morfar Cilla och Helene. Sen fick jag typ inte så myt mer men de gör inget. Och den 26 December fyller mamma år och den 27 December fyller Morfar år så vi har varit och firat dom oxå. Det var kul, mamma fick en bok om Elvis, chocklad och en Tekana. Hon fick en blomma av mej oxå. Morfar fick någta böker och lite kläder + nån blomma tror jag.

Jul

Oslo! 20/12

Är i Oslo! Kom hit igår, jag har tävlat i hoppning på ett svenskt halvblod vid namn Märla. Jag tävlande på 110 cm för första gången. Det gick ganska bra fast vi rev 4:e hindret och kom inte vidare till omhoppning eller till tävlingen i Kanada i Januari! Väldigt synd men det kommer ju fler tillfällen. Ja skall fortsätta att tävla för Norge i nästa år för dom tyckte jag var så duktig! ^^

Så här sen nästan Märla ut! <3<3 Så här ser nästan Märla ut! <3<3<3

Sista dan i skolan 2008 19/12

Idag slöt vi skolan. Först kom vi till skolan och samlades i klassrummet och åt godis ;D Medans vi år sjöng och spelade Johan för oss och efter de fick vi våra betyg. Mina var typ sämst. Jag fick G i Svenska, Musik, Slöjd, So och Hemkunskap. Engelska, Idrott, Matte, Biologi, Fysik, Kemi och Teknik fick jag IG i ;D SÄMST (A) Sen var det långdans runt skolan. Kl 09:30 skulle vi gå till kyrkan. Kören sjöng några sånger, rektorn sjöng oxå. Jag och Jenny garvade typ asa mycke och Kerstin satt imellan oss och så ut att skämmas. Efter de var de nån Holger som skulle sjunga en sång och sen var de typ slut. Efter kyrkan slöt vi och jag drog till stan och köpte julklappar. Efter de var det bara hem och sen till flyget. Skulle ju till Oslo och tävla i hoppning.

Jul GOD JUL <3<3

Juldisco!!!! 18/12 ;D

Ikväll har det varit Juldisco. Asså skall jag vara ärlig var det både tråkigt och kul. Alla bah frågade mej om det hade hänt något och jag bah NEJ!!! Fast jag drog efter ett tag till Miranda och nåra. Drack två cider och sen tillbaxa till skolan och spruta fett med parfym och skölja munnen. Spröt even lite parfym i munnen men det blev ingen hit. Det var kul och se alla som var utklädda specielt lärarna för dom såg helt fucking CP ut. Och då skojjar jag inte. Jag kan inte låta bli och garva när jag tänkte på hur alla såg ut. Fast jag tappade min mascara och min tändare. Annars så hände det inte så mycket. Efter discot skulle jag hem men min bror hade fest hemma hos oss så mamma och pappa skulle sova i När hos nån kompis så jag viste inte hur jag skulle komma hem. Sara läraren sa att jag skulle fråga Yngve om jag fick åka med han och jag bah tänkte NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!! Så jag smsad min bror (som var full som ett ägg) och frågade om han kunde hämta mej och han bah okej. Men det var inte han som kom utan 3 av hans kompisar och jag bah herregud. Dom var ju inte precis nyktra och kunde fan inte köra heller. Men hem kom jag och nu sitter jag här och skall gå ut och supa mej full! HAHAHAHAHAHAHAHA SKOJJA BAH MEN JAG KANSKE DRICKER LITE. Pöss på er alla och GOD NATT!!!! <3<3<3


Disco DISCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! <3<3<3<3<3

Stannnnnnnn!!!!!! 17/12

Idag var jag i stan med Ellinor och Christopher. Det var fett nice<3 Vi knallade runt på stan och typ flummade asa mycket. Men det värsta av allt var att vi träffade så många lärare. Först Ingrid fårn vängeskolan, sen Monika som vi hade som typ nån hjälplärare i 4, sen Liza skolsköterskan, sen Sara gympaläraren, Lasse Tell och Caroline som var vår lärare i 6:an. Det var fett läskigt. Jo just det vi träffade en tjej som jobbar i 7-9:an oxå. Sen så var vi hemma hos Christopher i typ 7 sek sen tog vi bussen till Gråbo för han skulle träffa nån där. Så väntade vi och sen när den där killen som Christopher skulle träffa hade kommit så gick dom typ hem till han och kom aldrig tillbax. Ellinor följde mej till bussen och sen drog hon hem.

Ful buss Ahahahah fan vilken muppig buss!!! ;D

15 och 16 December

15 DECEMBER!!

Idag var jag i skolan. Flummade runt med Jenny som vanligt. Vi typ skrattade och hon typ knuffade in mej i Gandarves jacka och jag höll på och dö. Första lektionen hade vi slöjd, fast gunilla var inte där så vi fick ha hasse. De va typ as segt. Och André öppnade toa dörren helatiden och de stinker värkligen på toan. Typ avlopp. Så jag och Jenny typ sprayade parfym överallt och sen drog vi. Efter slöjden hade vi SO och då fick vi typ läs om massa upptäckare. De var skittråkigt. Efter de var de Handledartid. Och dom bah babblade om vad som skall fixas till discot. Sen var det lunch. Korvstroganoff. Efter lunchen var det språk och sen håla för vår mattelärare va sjuk och sist engelska.



16 December!!

Idag har jag varit med Jenny. Vi har hafr egenplanering idag i skolan. Man får välja vad man vill ha för lektioner. Först hade vi Svenska och sen Engelska och sista lektionen hade vi typ RASTTTTT! På en rast så skulle Jenny ha nått i sin jacka och då såg vi att Grys jacka hängde över Gandarves och då tog Jenny Grys jacka o gned den mot hans jack och Gry tog sin jacka och mulade Jenny med den. Hahahahaha det var askul att se. Idag var vi oxå vid skolsköterskan för att kolla mitt finger. Det hade svulnat och blivit varigt och hon sa att de var den nagelbandsinflamation ;(
Imorgon skall jag coh Jenny stå i Bokan!!!! Och efter skolan skall jag till stan o va med Ellinor och Christopher!!!! Det kommer bli kulkul.

Bakat!

Idag har mamma bakat blussebullar, mandelmusslor, kanelbullar och en kaksort som jag inte vet vad den heter. Min bror va och kollade på sitt hus där han skall bo efter nyår. Jag har varit ute vi hästarna och tränat dom, jag lekte even med hunden. Det var kul. Vi sparkade fotboll. På fredag den 19:e skall jag till oslo och kvala till en hopptävling i Kanada. Om jag kommer med så skall jag tävla för Norge på en häst som heter Märlan. Hon är ett hollländsk halvblod. Jag skall för första gången tävla på 110 cm. Han aldrig hoppat på så höa höjder på tävling förut. Annars brukar jag lixom tävla på 80-90 cm. Det kommer säkert gå bra! Nu skall jag göra lite engelska och sen ut och gå med hunden.

lussebullar

13 December! Lucia

Idag är det Lucia!!! Vi firade lucia igår i skolan. Det var ashäftigt. Sen efter det så åkte jag till stan och var med Ellinor. Idag har jag gjort chocklad figurer. Typ massa tomtar och änglar. Annars har jag bara suttit vid datorn och tv:n. Har kollat EM finalen i Curling mellar Sveriges damer och Schweizs damer. Schweiz van med 5 mot Sveriges 4. Ganska segt asså. Men Sverige fick iaf en silvermedalj. Och jag tycker att silver är lite finare än guld så. Imorgon skall jag typ träna hästarna och hunden. Kanske baka lite mer bullar och göra fler chocklad figurer. Anette Norbergs lag i Curling som tog en silvermedalj i EM:et 2008 Anette Norberg! ;D

RSS 2.0