Love you more than everything!!


YeeY!!

Kul liv, börjar skolan om typ 3 dagar. Gud va ja värkligen inte längtar. Typ bara hängt med Elle den här helgen, fett med najs har vi haft iaf. Love you my wife. Berättar mer när ja kommer hem pöööös!!!





Mohaha

Slutet!

Det är nu slutat på sommarlovet och om ca en vecka börjar jag 1an på gymnasiet. De känns ju sådär lagom bra! Sommaren har tamejfan sugit balle. Varit den sämsta sommaren på jävligt länge, okej de finns ju vissa saker som varit bra, typ han! Men börjar så smått ge upp de med, pallar inte att han ska hålla på o bortförklara sej typ. Sen märks de att jag inte orkar med vissa folk heller, för jag skiter ganska totalt i vilka som vill ligga med vilka o va dom göra när ja inte är med. Okej de kunde ju varit snällt o sagt något om vart ni va. Tror inte du hade blivit så glad om ja sa att vi var hos han som du tkr om lix..


Ajja skit samma, igår var vi i Fröjel på varpakastning. Vi hade med oss Digger så jag fick vara hund vakt, de gick superbra, för vi badade typ hela tiden. Han älskar att bada. När dom kastat färdigt grillade vi korv, eller dom som åt fick äta rökt flundra. Efter de åkte vi hem till min kusin Eva och spelade kubb o hade de supermysigt. :)


Digger i vattnet


Papii


Vovve!


Jag


Frida och Erika


Mamii


Helena


Conny


Mamii och Monika


Sandra

RSS 2.0