Gårdagen!

Tänkte berätta lite va ja gjorde igår.

Först gick jag upp vid 10 och åt frukost, sen satt jag mej vid datorn ett tag och efter de bar de av ut till Russen. Tänkte att jag iaf skulle tömköra Runa och longera Kiara, men de blev inte riktigt som jag hade tänkt mej. För om jag skulle tömköra Runa hade Kiara fått varit ensam hemma och då hade de blivit liv kan jag lova. Så jag beslöt mej för att longera båda två så gott de gick. Men idag skall jag iaf försöka få med syrran ut och tömköra båda två :)




Skriver mer ikv pös o kram




Kiara till vänster och Runa till höger


Wörner!!!

Älskar dej mer än något annat :)<333333333333



Sista bilderna på Wörner i livet :'( Men de var de bästa för han!!!


14/8 - 09 - 26/7 - 10 R.I.P Wörner!!!












Tanja kommer alltid älska sin Wörner!<3

Måndag!!!!

Idag har jag, Vilja, Helena och Mamma varit på Lojsta hed typ hela dagen. Det va russpremeringar (stavning) där idag. Helena ville kolla in sina russföl som hon köpt till Vilja :)

Sen när vi kom hem gjorde jag inte så mkt, men nu ikväll kom Bert och Ulla hit en stund. (pappas kusin) Dom skulle ta bort min kalv Wörner, han hade fått en till knöl på ftambenet och hade jävligt ont. Så de va de bästa för han. Tanja kommer alltid älska sin Wörner<3333333




Några av bilderna jag tog idag på heden. Laban och Milas är Viljas hästar :)

Helgen!!!!

Fredag!!

Jag åkte till stan med Chrisse för att va med Ellinor och Angelica, de rengnade som fan och Angelica pallade inte komma till stan då :'( Så jag, Ellinor och Chrisse fick va själva. Vi fixade cigg, sen drog vi till lekstugan och sen till karamellboden :) Fett kul hade vi, sen följde vi Chrisse till bussen och träffade Monika. Sen vidare till gråbo och Erick där vi festade. Typ vid 20 så kom Nadia och Bulgarien (Fredrik) De va lite läskigt för han känner min syrra :O Efter någon timma kom en till Fredrik och Danne :) Sen typ vi tolv eller nått kom Sofie, Johanna och Dennis, vet inte vilka dom va men de spelar väl ingen roll. Jag och Elle va fett dryga, vi satt bara i köket och typ dog. Sen gick vi och la oss!


Lördag!!!

Vi vaknade typ vi halv 12, drack lite till sen skulle vi ner på öster för Erick skulle på bolaget :P Sen hem till han igen och fortsätta festa. På Kvällen kom (lill) Johanna :P Vi hade fett kul och typ skrattade som fan och på morgonen eller va man skulle kalla de för såg vi film. fett najjs, fast filmen kunde ju varit bättre. Ni får fråga Elle va de heter, de kommer ja inte ihåg. Sen efter den somnade typ alla utom jag och Elle, för hon följde mej till bussen som gick 08:35


Söndag!!!!

Gick till bussen med Elle, sen när jag väl kom på den typ höll jag på att somna. Efter de fick jag gå ca 4 kilometer sen kom Helena och hämtade mej. Första jag gjorde när jag kom hem va att gå ut till Wörnie<33 Sen in och sova. Som tills 20:20 typ, vaknade och åt sen kollade jag film och sen somnade jag igen :P







De va min helg, fett najjs om ni frågar mej. Ellinor vet varför :P



Staden!

Idag blir de stan med Elli nor och några fler säkert. Fast de är ju inte världens finaste väder här. Typ regnar som fean. De gillar vi fan inte!! Aja man får väl hoppas att de blir bättre sen iaf. Men jag skriver mer när ja kommer hem pös o kram Tanja :)

12

Bildbomb igen!!



Elin ♥♥♥♥



Ellinor ♥♥♥♥



Nelly ♥



Sommar ♥♥♥♥



















Traktor ♥♥♥♥



















♥♥♥♥

Traktorslalom

Idag har ja varit och kollat på traktorslalom i Hejnum tsm med Helena, Vilja, Belle, Eddie, Kim och Mamma. Helenas sambo Conny skulle köra jao. Träffade typ asmånga folk som jag kände, och fick självklart åka traktor :P:P:P:P Träffade världens sötaste kille där med, fett hård e han! Han va med och körde fast han bara va 12 år. De gillar vi!!!!!!



Conny Stengård!!



Conny igen



Belle Cato



Eddie Cato

 

Mage!!







Min mage är stor nu :(

not!!

Tråkigt som fan, vill till stan o hämta mina saker o festa. Men de ser ju verkligen ut som om ja kommer få åka dit. Nej för min mamma kan dra åt helvete, palla bli sur för inget lixom. Svidig tant, fyfan för sånna föräldrar. Ajj jag tänker då inte bli sån till min unge.


Bebis

Asså jag vet verkligen inte hur jag skall göra längre. Allt är bara för jobbigt just nu, vet värken in eller ut på mitt liv just nu. Den här sommaren suger verkligen, iaf om man jämför den med sommaren 09. De är verkligen inte speciellt kul och läsa min blogg just nu, klagar bara på allt. Men Ellinor och några till vet varför. Tack för att ni finns mina brudar!!! Love you all!!! Igår fyllde min bror Peter 29 år, GRATTIS ÄLSKADE BROR<33333333333333 Jag va även på stan med Ellinor och sen drog vi runt med Jocke, Ruba, Frida, Nelly, Linda, Belii (stavning) Björn, Robba och Annica. Vi var i tingstädeträsk och badade, sen åkte vi runt i stan typ. Fett najjs. De va iaf kul tills kvällen. :)<3<3




Bebisen blir 7 veckor idag



Dagen!

De blev inget av att löshoppa russen. Men jag red och badade med dom två stora hästarna. Fett mysigt de va asså. Fast vattnar va inte så frächt, men de va asvarmt!! Hästarna tkr de va lite läskigt ibörjan, men sen hade dom jätte kul och tkt de va superskönt. Älskar mina poniisar


Imorgon blir de stan med ellinor. Hoppas de inte blir lika varmt då bara. Fast finns inget som säger att vi inte kan bada haha :) Annars vet ja inte va vi skall göra, chilla som vi brukar. Men jag vet att de kommer bli kul iaf :) Nu skall jag nog se film eller nått. Skriver mer imorgon :)



Älskar dej bejbis <3333 Vilja Stengård <3333

Ponii!!!

Idag Hade jag tänkt lös hoppa våra russ, men de är så fruktansvärt varmt. Så tror jag får göra de ikv ist. Annars har jag inte gjort så mkt idag, finns lix inget att göra. Funderar på och rida när och bada med två hästar.
Snart skall jag börja jobba på allvar igen, de skall bli jävligt kul. Då har man iaf nått att göra, plus att man har alltid så kul med Sara, Carro, Lisa, Najda och resten av gänget. Men jag skriver mer ikv om vad jag faktist gjorde idag :P









Några av Sindarves hästar!!

Bildbomb!!

HAHA!!
























meeh

Asså palla hålla på så här. Ta skiten jag vill fan inte ha honom längre, inte nu när jag vet hur fucking feg han är. Asså ofta en kille som är 29 beter sej som en 3 åring. Vafan stå för de du gjort ist. Va tror du kan hända? Och varför kunde du inte bara sagt de från början, att den äckliga feta kossan betyde mer??? Men båda två kan dra åt helvete!!!!!!



Digger!!

Igår var jag i stan med Tina och Christopher. Fett najs men jävligt varmt. Aja sen träffade jag Jenny och Emma och massa folk. Vi hittade även min bror, och han skulle till terra för att hämta Digger<33 Sen var vi i gravarna och dog ett tag och sen åkte jag min bror och Digger hem.


Micke som äger Digger skall prata med sin "fru" Petra om att min bror skall få överta Digger. För M o P är allkisar o pundare. Och dom klarar inte av o se till att Digger får mat och den motion han behöver. Och för hans bästa vill jag att min bror skall ta han :))



Digger<33



<33






Sötnosen

Ge upp!

Asså vafan är de du inte fattar? Jag är sjukt trött på ditt jävla spel. Nu får du fan välja. Henne eller mej, svårare än så är de inte. Om de nu är henne du vill ha så varsågod, men sluta såra mej mer....



Bonde

Ajj den här veckan har varit helt failad. Typ bråkat som fan med vissa personer. Så nu kan man väl bara hoppas att de blir bättre. Men de tror ja de kommer bli. Idag skall jag inte göra så mkt, typ bara ligga och sova. Har inte sovit klokt på 4 dagar. Tror jag skall bada med Vilja idag oxå. De kommer bli askul.

Ajj jag gillar inte solen, fatta vilken solbränna ja har på min armar. De är fan inte okej.



Riktig bonde!!!

RSS 2.0