Min Blogg

Det här är min blogg och jag skriver va jag vill i den. Har aldrig bett om att någon jävla skall läsa den eller hur? Nej precis, och för det mesta lägger jag typ bara upp bilder här! Jag har rätt att tycka och tänka och bestämma över allt som jag skriver här! Trött på att folk hela tiden skall klaga o hålla på. Fan skaffa ett liv eller vafan skaffa en engen blogg o skriv ner allt i då. Jag tänker förtsätta skriv det jag vill och har ni några porblem med det behöver ni ju inte läsa!


Sjukhuset imorgon !

Jupp eftersom jag har bestämt men för att fullfölja graveliteten så skall jag på kontroll imorgon och se hur långt jag är gången. Känns lite konstigt tkr jag, för hade inte precis planerat det här men aldrig i hela livet att jag någonsin gör abort igen. Och för er som undrar vet jag inte hur pappan till barnet kommer reagera och jag bryr mej inte för tillfället heller. Det enda jag vet är att han vill att jag skall göra abort, men nej tänker inte unna honom det. Är han mogen nog att ha sex får han ta kontikvenserna om bruden råkar bli gravid. Men så länge jag slipper valen och bråken med honom är jag nöjd, för han har gett mej så mkt glädje och han kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta o i mitt liv♥



:'(

Ikväll är en av dom kvällarna jag mår jätte dåligt pga att jag saknar dej så jävla mkt. Visste väl att de skulle bli så här men svårt att förstå ändå. Varje dag finns det nått som påminner mej om dej, antingen är det någon som pratar om dej eller så är det något annat som får mej att tänka på dej och riva upp såren. Och att jag sår inför mitt livs störst beslut ännu en gång och denna gång är det svårare än sist. Tanken på att förlora dej helt går inte att tänka. Men det är precis de som håller på att hända, och jag vet inte hur jag skall göra. Jag älskar dej fortfarande och det kommer jag alltid att göra, antingen som vän eller mer. Förlåt men så är det, önskar jag kunde göra nått åt det!!




RSS 2.0