Damp...

Fattar mej verkligen inte på dej. Du säger att du tkr om mej o bla bla bla. Men ändå håller du på med den äckligast bruden jag vet... Kan du inte bestämma dej, för orkar verkligen inte mer just nu. Och om de nu är så att du vill ha henne isf, säg de då förfan. Varför skall jag slösa min tid på dej?? När jag ändå inte får något tillbaka. Och SLUTA försöka få mej och tro på något som inte är sant. För de kommer aldrig att gå.




Den här sommaren suger än så länge...


Midsommar at Åminne!!!

Midsommarafton firades till största del i Åminne med Mikka, Strå, Elin, Ellinor och många fler. Vi badade och drack lite. Typ vid 23 tiden drog jag o Ellinor in till stan för att fortsätta festa med mina bröder Mange och Togga. Men när vi kom dit så låg alla verkligen och sov. Man bah kul liv. Aja sen vaknade nån iaf o vi fortsatte festa tills typ 4 på morgonen då somnade vi. Sen väckte Mange oss vid 8 o då började vi dricka igen. Vid lunchtiden gick jag, Ellinor och Peter och hämtade en hund som heter Digger. Vi va ute och gick med han ett tag. Vi skulle söpa en person, msn han va inte hemma. Hahaha. Sen drog Ellinor hem för hon skulle ut och äta med sin mamma, för hon fyllde ju foffan år. (asså ellinor fyllde år) Jag och Peter gick tillbaka med Digger. Och så va vi där ett tag och pratade med hans ägare. Sen drog vi tillbaka till Mange. På kvällen kom Tina och Strå, då blev det lite liv i festen igen. De va typ min midssomar. Helt oker faktist :)


Förfest hos Mikka innan Åminne



Ja och Strå dampar oss!!



Kläder!!



Sötnosar



Elin och Strå i Åminne



Söta Lisa



Ellinor vs Smirre



Lite full?



<33


Ojj då!! :D

Städat idag!!

Känner mej riktigt duktig, för jag har städat mitt rum. De tog bara hela dagen och då är inte allt klart ännu. Men får ta resten en annan dag, när jag mår bättre. Annars har de inte hänt så mkt idag. Eller jo jag badade min katt Marvin idag. Han blev kasnke inte så jätte glad men han blev fin :) Imorgon blir de stan med massa sköna folk. Skall fixa dricka till fredag oxå. Nu skall jag slappa ett tag sen gå ut med min hund Peppe. Riktigt skönt o ut o gå på kvällarna nu ju. Aja puss och kram!!!




Love you Ellinor Larsson

Skolavslutningen!

Skolavslutningen hölls i kungsgården fras de regnade ;o. Men mot slutet fick vi iaf lite sol. De va as hämskt att skiljas från klassen. De va många som grät!! Men iaf 9c forever in my heart <33 På kvällen drog jag, Ellinor, Strå och Nelly me lite folk ut till Ljugarn. Högbys nior hade tydligen fest därute. De va fett kul, tills de blev kväll. ;P





Jag och Moa <33




















Jag, Moa och Carro <33





Tack Mattias för dom fina bilderna <33333 Love you bärstvän<33

Last Day

Imorgon är de sista dagen i Romaskolan och med min klass 9C föralltid. De känns fett konstigt, känns som om klassen alltid funnits där och att nu kommer den bara försvinna. Jag kommer sakna alla som fan, även om ja inte är så bra vän med alla. Men nån gång måste livet gå vidare och för just oss är det imorgon. Man kan ju iaf hoppas att de blir fint väder tkr ja. Annars är allt helt perfect verkligen. Sommarlov som ja har längtat. Man har ju redan börjat tagga inför Åmine i midsommar. De kommer bli fett najs om jag får som ja vill. Ajj nu skall ja nog sova några timmar och sen upp o göra mej i ordning inför the last day...



RSS 2.0