Lördag 27 Juni!

Idag har jag varit ut och fotat lite, bilderna kommer sen! Annars väntar vi bara på hovslagaren som skulle kommit vid 12 tiden :D Senare mot kvällen ska vi åka ut till min kusin för hennes dotter har fyllt år, så de ska firas! Annars tror jag inte att de kommer hända så mycket mer idag. Jo just de har lovat mej själv och uppdatera bloggen oftare nu! Får väl se hur de går med den saken hahaha!

1

Dom börjar mogna nu hihi

2

Gillar bilden väldigt mycket!

3

Fina blommor

Va med Sandra!!!

Idag har jag varit med min älskling Sandra. Vi var ute och red, och flummade i skogen. Vi hittade värsta ruklet och det typ spökar som fan där. Annars har vi inte gjort så mycket mer, eller jo vi har hjälpt till att köra traktor :) Vi skulle köra och hämta engelase eller va de heter och de va fan inte kul. vi typ körde ner i diket typ 1000 gånger. Nu ska vi ut och släppa ut Ludde på kullen.


Sandra och Bloss

Sandra (hjärta) Bloss





Igår så...

Igår så var jag i stan med Gry och Elin. Vi gick omkring och typ frös, sen träffade vi Jack, Sara, Ellinor, Nadja och Sammi tror jag. Vi gick till donken och där hade fan Jack damp, för han kastar papper och blommblad på oss. Sen gick vi till märtas och sen till gallerian. efter de drog Sara typ hem och Jack oxå. Jag Elin och Gry lånade en cykel och cyklade omkring i stan och sen drog vi till Jompen och hängde med dom ett tag! :)




Idag så sjöng Romaskolans kör på Romadagen. Vi va så grymma ;D

Feeest!

Jag Gry och EllinorAsså de va så javäla kul i fredags asså. Vi festade på palesaderna. De var jag, Ellinor, Gry, Elin, Veronica, Amanda, Christopher, Jack, Antonia och Emma. Vi drack lite Cider och öl och vodka. typ fett najs. Sen drog vi ner på hamnen och tiggde cigg då såg vi en av våra lärare sitta och dricka på krogen! hahahahaha. Aja ja orkar inte skriva mer nu!!

RSS 2.0