Ellinor och Jens!

Fredagskvällen tillbringades med Jens och Ellinor. Vi hade skitkul faktist. Kollade film, åt pizza o massa chips. Ellinors mamma är på fastlandet så vi passade på eftersom hon typ inte tkr om mej.


Lördag!

Gick en sväng på stan med Ellinor, kollade på nå grejj Erick skulle ha. Sen hem och sova ett tag. Nu på kvällen kom Vilja hit, hon skall sova här för Helena och Conny är på kräftskiva :P


Imorgon blir de ut och rida med Belle och Helena, skall bli fett skojj. Har inte suttit på Adela sen våren 06. Älskar dej min fina häst!!







Fin fin bil!!

Lediiiig!

Idag va vi lediga från skolan. Fett skönt, som istan från igår te idag. Vaknade vid typ 6 när Erick skulle upp o jobba, somnade om o sov till typ 9. Gjorde frukost och kollade på svampbob fyrkant o lite annat skit sen göra iordning sej o går till bussen. Drog ut till romaskolan en stund men fick ju fan inte va där så bad Erick hämta mej för han skulle ändå in till stan. Så fick åka med han tills han slutade ( ca 1,5 timme) Efter de så körde han mej till gråbo o där träffade vi Ellinor, efter de upp till Erick oxh äta o kolla på tv sen hem. Fett najjs dag ändå. Nu ska ja fan sova e fett jävla trött asså.


Puss och kram på er!!!





Schenker e de som ger foffan!!



Älskar dej killen!


Aj aj aj!

Sen sist har jag hunnit få blåskatarr/urinvägsinfektion. Inte så mysigt kan jag säga. Känns som man e kissnödig hela tiden och att någon sticker en kniv i magen (inte för att ja har prövat men vi kan säga de) Har iaf fått medicin nu så hoppas på att kunna sova hela natten för engångs skull!


I helgen var jag ute och gjorde gotland osäkert tillsammans med mamma, Sandra, Helena och Vilja. Väldigt mysigt om jag får säga de själv. Annars flyttade vi hästar hit och dit men dom rymmde ju bara hem igen :)
Men är väldigt stolt över mej själv, för jag drack inget och var hemma hela helgen. Nästa helg blir de inget drickande heller pga pencilinet men fest blir de nog, sen hem och rida på finaste Adela!!!!




Adela

Blenda

Fonzy

Jag och Adela!

RSS 2.0